Algemene voorwaarden:

  1. Betaling: De klant gaat akkoord met de betaling van de verschuldigde bedragen zoals aangegeven op de website van de webhosting bedrijf 3SS.
  2. Gebruik van de service: De klant mag de webhosting service enkel gebruiken voor wettige doeleinden. Het is verboden om materiaal te uploaden dat in strijd is met de wetgeving, schade kan veroorzaken aan derden, of inbreuk maakt op de rechten van anderen.
  3. Beveiliging: De klant is verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn account, wachtwoord en inhoud. De 3SS webhosting is niet verantwoordelijk voor enig verlies of schade als gevolg van ongeoorloofd gebruik van de klant zijn account.
  4. Beëindiging: De webhosting bedrijf 3SS behoudt zich het recht voor om de service te beëindigen indien de klant in strijd handelt met deze voorwaarden.
  5. Aansprakelijkheid: De webhosting bedrijf 3SS is niet aansprakelijk voor enige schade of verlies van gegevens als gevolg van het gebruik van de service.

Retourbeleid:

Aangezien webhosting een dienst is, is er geen fysiek product om te retourneren. Daarom geldt er meestal geen retourbeleid voor webhosting diensten.

Als een klant echter niet tevreden is met de service die hij ontvangt, kan de 3SS het probleem onderzoeken en indien nodig een oplossing bieden, zoals het crediteren van de klant voor de resterende tijd van zijn abonnement.

Het is belangrijk voor de klant om de voorwaarden van het abonnement zorgvuldig te lezen voordat hij een abonnement afsluit om te zorgen dat de service aan zijn verwachtingen voldoet.